fbpx

800 000 abonnees voor Ties Granzier!

In juli 2021 heeft Ties Granzier de 800 000 abonnees op YouTube mogen bereiken! Wij zijn als management erg trots op Ties, dat hij deze onwaarschijnlijk hoge volgers heeft kunnen bereiken. Sinds het opzetten van bepaalde bouwprojecten is het kanaal van Granzier in een stroomversnelling gekomen. (Meer)wekelijks verzorgt hij de meest unieke content in de vorm van bouwprojecten. Als team zijn wij blij met deze prestatie en zullen er snel grote en nieuwe projecten starten komende maanden.

Wat maakt Ties Granzier voor content?

De content van Granzier kenmerkt zich door de unieke combinatie van ‘vloggen’ en het ‘bouwen’ van technische (bouw)projecten. De laatste jaar(en) is er ontzettend veel aandacht komen te liggen op het bouwen van o.a. caravan(s), boomhut, hondenhokken en met als hoogtepunt een eigen boot van bijna 8 meter lang. Doordat Granzier zich hier volledig in kan onderscheiden ging de groei van het kanaal sneller dan de gebruikelijke groei.

Op dit moment ligt de focus op het uitbreiden van deze (bouw)projecten en komen er in het najaar van 2021 nieuwe en nog grotere projecten aan waar Managemen een belangrijke ondersteunende rol in zal spelen.

Krijg hieronder een idee van de meest recente bouwvideo: