fbpx

TIES GRANZIER BOUWPROJECT MEGA GROOT SUCCES!

Ondertussen is Granzier 11 afleveringen verder met verbluffende statistieken tot gevolg. Van een paar planken tot een volledige boot van ruim 6 meter lang. In 11 afleveringen heeft hij zijn doelgroep mee kunnen nemen in het bouwproject wat nog steeds niet af is en tot een spectaculair einde zal komen.

Wat voor content staat er op de planning?

Uiteraard zullen de bouwprojecten blijven komen en heeft Granzier de meest uiteenlopende en spectaculaire ideeën staan. Als team zorgen wij achter de schermen voor een vloeiend verloop van alle administratieve en creatieve zaken. Voor eind 2021 staat er groot nieuws gepland waar Granzier op zijn eigen socials uitspraken over zal doen. Meer insights in de statistieken willen van deze video’s ? Neem contact op via ties@managemen.nl

Krijg hieronder een idee van de meest recente bouwvideo: