fbpx

TOPTALENT MELLE SCHRAM ONDERDEEL VAN MANAGEMEN!

Toptalent Melle Schram heeft zich exclusief verbonden aan Managemen. Van een internationale catwalk tot onderdeel zijn van een razend populaire jongensgroep, deze tienerster is van alle markten thuis. Schram heeft onlangs voor internationale merken model mogen lopen, daarbuiten heeft hij grote plannen om uit te breiden op social media. Wij zijn verheugd om hier onderdeel van te mogen zijn!

 

Melle Schram x Managemen

Schram heeft zich in het najaar van 2021 exclusief verbonden aan Managemen en zal ondersteuning krijgen bij het uiteenzetten van een volledig plan om alle ambities na te jagen. Naar verwachting zal in het najaar van 2021 content op YouTube verschijnen en zullen er nog bredere projecten op verschillende soorten social media verschijnen.

Welkom bij het team Melle!