fbpx

TIES GRANZIER X HOPPENBROUWERS TECHNIEK

Managemen heeft een te gekke samenwerking kunnen opzetten met Hoppenbrouwers Techniek. In Nederland heeft Hoppenbrouwers Techniek veel vestigingen en bieden zij veel verschillende diensten aan, daarbuiten bieden zij ook verschillende opleidingen aan. Ties Granzier zal het gezicht zijn van een grote campagne voor het werven van nieuwe studenten.

Het gezicht van

Vanaf april 2022 zal er op verschillende manieren en momenten content te zien zijn op Ties Granzier zijn socials die gemaakt worden in opdracht van Hoppenbrouwers Techniek. Ties heeft zelf ook 2 rechterhanden en heeft een grote liefde voor techniek, zo was de link voor beide merken snel gemaakt. In het kader van werving van werkstudenten zullen wij op verschillende manieren content creëren.

Wij verheugen ons op deze samenwerking en kijken uit naar de verschillende werkprojecten!