fbpx

Kiya van Rossum

De 16 jarige Kiya van Rossum is bekend geworden door haar deelname aan het Junior Songfestival 2018 en The Voice Kids 2018. Van Rossum heeft na het bereiken van de finale van het Junior Songfestival ontdekt dat zij het leven als Youtuber en artiest  ambieert. In 2021 is van Rossum geslaagd voor haar eindexamen en gaat zij zich verder richten op haar, muzikale, carrière.

Inmiddels heeft van Rossum tientallen optredens en honderden samenwerkingen mogen uitvoeren en heeft zij een volledig eigen en stabiele brand mogen opbouwen. Zij heeft verschillende eigen singles mogen uitbrengen zoals LAAT ME LOS en DANSEN DOOR DE STRATEN.

De content en muziek zou je kunnen omschrijven als ‘modern’ en ‘doeltreffend’. Van Rossum heeft grote samenwerkingen en projecten mogen meemaken, maar wederom in 2021 staan er grote projecten klaar voor deze tienerster.

In de zomer van 2021 zal van Rossum met haar nieuwe single komen, met nog meer nieuwe muzikale projecten in het vooruitzicht, later dit jaar.

Interesse in het samenwerken met Kiya van Rossum? Haar doelgroep is erg breed en erg betrokken, dit maakt het voor diverse brands erg interessant. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.