fbpx

Max Kees

Deze 17 jarige tienerster heeft zijn entree mogen maken tijdens het Junior Songfestival in 2019. Max werd geplaatst in het artiestengroepje MOVES . Na de finale bereikt te hebben heeft hij ervoor gekozen om zelfstandig verder te gaan onder de artiestennaam Max Kees. Na het uitbrengen van zijn 2 eigen singles ONE en FRIDAY NIGHT, heeft Max ervoor gekozen om een nog bredere doelgroep aan te gaan spreken met vernieuwende online content. Buiten dat je Max online kan vinden, kan je hem ook vinden op de sportvelden en heeft hij op een hoog niveau gehockeyd. Voor 2021 en 2022 staan nieuwe projecten gepland. Begin 2022 was Max weer te zien in een Junior Songfestival video.

De content zou je kunnen omschrijven als ‘anders’ en ‘doeltreffend’. Met zijn pakkende en compleet unieke stijl bereikt hij veel jongens en meiden in de tienerleeftijd. Max Kees is sinds 2021 exclusief verbonden aan Managemen.

Interesse in het samenwerken met Max? Zijn doelgroep is erg betrokken en dedicated, daarbuiten biedt zijn unieke en kwalitatieve content genoeg ruimte voor implementaties. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.