fbpx

Melle Schram

De 18-jarige Melle Schram is een sterk opkomend multitalent die zich in verschillende disciplines laat zien. Je kan Schram tegenkomen op de set van een film, op een grote première, op de catwalk van een modeshow, op een klus voor een commercial, op zijn YouTube kanaal en nog veel meer verschillende soorten plekken. Hij heeft zich deels kunnen ontwikkelen door de deelname aan de jongensgroep SPAZE . Ondertussen heeft Schram meerdere grote klussen mogen draaien en is hij hard aan de slag om op verschillende gebieden zijn kwaliteiten te laten zien. Daarbuiten heeft dit multitalent ook een muzikale aanleg en is hij vaak te vinden met zijn gitaar.

De content zou je kunnen omschrijven als ‘exclusief’ en ‘uniek’. Melle behaalt hoge engagement, door de exclusieve en mysterieuze stijl. Onder tieners is hij erg bekend, dit is ook tevens de belangrijkste doelgroep. Schram is sinds eind 2021 exclusief verbonden aan Managemen.

Interesse in het samenwerken met Melle Schram? Zijn doelgroep is erg breed en erg betrokken, dit maakt het voor diverse brands erg interessant. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.