fbpx

Ties Granzier

De 22 jarige Ties Granzier was er vroeg bij in Youtube Nederland met zijn eerste kanaal TIESGAMES. Het hiervoorgenoemde kanaal is ook het kanaal waarmee Granzier bekend werd bij het grote publiek. Inmiddels heeft Granzier zijn positie in de top van Nederland kunnen veroveren met zijn kanaal TIES. Buiten zijn eigen kledinglijn en webshop heeft hij ook zijn eigen TIES EVENT kunnen organiseren, helaas kon dit evenement niet doorgaan vanwege het coronavirus.

De content zou je kunnen omschrijven als ‘vernieuwend’ en ‘uniek’. Met zijn beide rechterhanden bouwt Granzier allerlei projecten uit de grond en combineert hij dit met zijn compleet eigen stijl. ‘Kwaliteit staat boven kwantiteit’, dat is wat Granzier belangrijk vindt en waar hij ondersteuning bij krijgt van het team van Managemen. Granzier is inmiddels sinds 2018 exclusief verbonden aan Managemen.

Eind 2021 is Granzier begonnen met de verbouwing van zijn erste gekochte huis, waarbij Managemen een grote ondersteunende rol in speelt. De (bouw) video’s onderscheidt Granzier erg van de rest, hierbij kan gedacht worden aan bouw video’s rondom het huis alsmede zijn welbekende ‘boot’ project en andere bouwprojecten.

Interesse in het samenwerken met Ties? Zijn doelgroep is erg betrokken en dedicated, daarbuiten biedt zijn unieke en kwalitatieve content genoeg ruimte voor implementaties. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.