fbpx

Rayan Aghassaiy

De 22 jarige Rayan Aghassaiy is bekend geworden onder zijn artiestennaam UNAGIZE. Onder de hiervoor genoemde artiestennaam heeft Aghassaiy ondertussen grote naamsbekendheid opgebouwd in België en Nederland. Hij heeft jaren geleden samen, met onder andere Ties Granzier, onderdeel uitgemaakt van een bekend groepje Youtubers genaamd ’The squad’. Inmiddels heeft Aghassaiy een succesvol lopend kanaal met de bijbehorende webshop van zijn eigen kledinglijn. Hij heeft afgelopen jaren ook gespeeld in diverse tv series.

 

De content zou je kunnen omschrijven als ‘anders’ en ‘doeltreffend’. Met zijn pakkende en compleet unieke stijl bereikt hij veel jongeren en jong volwassenen in België en Nederland. Een dergelijk betrokken doelgroep met zulke engagement en conversies zie je niet vaak. Unagize is sinds 2020 exclusief verbonden aan Managemen.

 

Interesse in het samenwerken met Unagize? Zijn doelgroep is erg betrokken en dedicated, daarbuiten biedt zijn unieke en kwalitatieve content genoeg ruimte voor implementaties. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Fout: geen berichten gevonden.