fbpx

Bas Gaasbeek

De 30 jarige Bas Gaasbeek was er vroeg bij in Youtube Nederland als sidekick van de bekendste vlogger van Nederland ‘Enzo Knol’. Het hiervoorgenoemde kanaal is ook het kanaal waarmee Gaasbeek bekend werd bij het grote publiek als sidekick. Inmiddels heeft Gaasbeek een eigen positie in de top van Nederland kunnen veroveren met zijn eigen socials.
 
Gaasbeek vindt het belangrijk om een maatschappelijk doel te dienen en heeft daar ook zijn werk van gemaakt, buiten het entertainen van zijn doelgroep. 
De content zou je kunnen omschrijven als ‘vernieuwend’ en ‘uniek’. Met zijn beide rechterhanden heeft hij ook een goede klik met Ties Granzier en is hij ondersteunend bij allerlei projecten en combineert hij dit met zijn compleet eigen stijl van filmen. ‘Een groter maatschappelijk doel dienen’, dat is wat Gaasbeek belangrijk vindt en waar hij ondersteuning bij krijgt van het team van Managemen. Gaasbeek is inmiddels sinds 2020 exclusief verbonden aan Managemen. Ondertussen werken Gaasbeek en Managemen bijna 3 jaar exclusief samen met diverse A-brands, zoals onder andere het grote merk ‘Emma-Sleep’. Deze samenwerking loopt ook exclusief door in 2023.
 
Eind 2021 is Gaasbeek begonnen met een verandering in stijl van uploaden, waarbij Managemen een grote ondersteunende rol in speelt. De video’s onderscheidt Gaasbeek erg van de rest.
 
Interesse in het samenwerken met Bas? Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij samen met een Youtube SEA specialist dedicated content/reviews op Bas zijn kanaal wordt geüpload. Via zoektermen kunnen wij zorgen voor hoge conversies op dedicated content. Zijn doelgroep is erg betrokken en dedicated, daarbuiten biedt zijn unieke en kwalitatieve content genoeg ruimte voor implementaties. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.