fbpx

THIMO VAN HAAREN BIJ MANAGEMEN!

Thimo van Haaren heet zich aangesloten bij Managemen. Deze 15 jarige superster zat in een boyband die gevormd was door het Junior Songfestival. Daarbuiten heeft Thimo diverse eigen social media kanalen onderhouden en kunnen vormen. Managemen zal hier, exclusief, bij ondersteunen. Daarbuiten heeft Managemen ook direct een match kunnen maken met het grote Duitse merk ‘Emma-Sleep’ voor een langdurige samenwerking, welke is uitgevoerd in 2022.


Vervolg in 2023

In 2023 zal Thimo zich meer gaan richten op zijn eigen muzikale carrière en singles. Hij zal ook wederom op televisie te zien zijn in het bekende programma Mini Stars. Thimo is ook ervaren in het inspreken van stemmen voor films en reclamespotjes. Het maken van content ligt ook in zijn straatje en daar zullen diverse concepten van uitkomen in 2023.


Hierbij een indruk van de content van Thimo: