fbpx

MAX KEES TEKENT BIJ MANAGEMEN!

Max Kees zal zich exclusief verbinden aan Managemen. Wij zijn enorm blij om een intensief traject met Max Kees aan te gaan. Met een reeds eigen singles en deelnames aan meerdere tv shows, zijn wij verheugd om muzikaal en brand technisch de juiste exclusieve begeleiding te bieden. Managemen zal haar exclusieve begeleiding inzetten tot het stimuleren van meer groei voor de brand en socials.

 

Max Kees x Managemen

Max Kees heeft zich recentelijk (November 2021) aangesloten bij Managemen. Op dit moment wordt er hard achter de schermen gewerkt om de strategie verder te bepalen en uiteen te zetten. Max heeft momenteel meerdere socials en eigen singles. Buiten het YouTube kanaal / Instagram page wordt er achter de schermen hard gewerkt aan andere bijbehorende strategieën en platformen.

Het Managemen team verheugt zich op de samenwerking met Max Kees!