fbpx

EMMA-SLEEP X MANAGEMEN SAMENWERKING

Managemen sluit een langere samenwerking met het grote Duitse Emma-Sleep. Na een succesvolle opgezette samenwerking in het najaar van 2021 met de Bakkertjes x Emma-Sleep, heeft Managemen samen met Emma-Sleep een langere termijn samenwerking kunnen opzetten voor 2022 en voor meerdere talenten die exclusief onder Managemen vallen. Alle partijen hebben eenzelfde visie en hebben besloten om dit te combineren in een strategie waarbij te gekke brand awareness gecreëerd wordt.

Vervolg vanuit najaar 2021

Afgelopen najaar mochten de Bakkertjes de volgers laten zien hoe zij met de nieuwe lijn van Emma-Sleep omgingen en welke vette content hieromheen ging. Hier werd al gestart met het maken van te gekke content, die inmiddels ook al te zien is op het kanaal van de Bakkertjes. Er is gekozen voor conversie gerichte campagne(s) waarbij gebruikt is gemaakt van Youtube shout-outs en van Instagram feed posts/stories. Dit was een prettige samenwerking en wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij in 2022 verder gaan werken met Emma-Sleep.

Krijg hierbij een indruk van de content van de Bakkertjes x Emma-Sleep van najaar 2021: