fbpx

DE BAKKERTJES X SONIC THE HEDGEHOG 2

Managemen heeft wederom samen met Universal Nederland een te gekke launch campagne kunnen opzetten rondom de premiere van SONIC 2 in Nederland. Afgelopen zondag 27 maart waren de Bakkertjes als VIP gasten genodigd om de opening van SONIC 2 vast te leggen in Pathé Arena.

SONIC 2 content

Begin 2022 hebben de Bakkertjes voor een andere film van Universal verslag kunnen leggen en dit kunnen verwerken in de unieke Youtube content. Voor deze SONIC 2 screening hebben de Bakkertjes verslag kunnen leggen van het hele event, alsmede interviews kunnen afleggen met de Nederlandse stemmencast, waaronder Najib Amhali.

De screening is een groot succes geworden en de content is 2 dagen na de officiële premiere van SONIC THE HEDGHEHOG 2 geplaatst. Het was wederom een geslaagde screening/campagne.

Krijg hierbij een indruk van de content van de Bakkertjes x SONIC THE HEDGEHOG 2: