fbpx

NAOMI TRAA BIJ MANAGEMEN

Naomi Traa heet zich aangesloten bij Managemen. Deze 15 jarige superster zit momenteel in een girlband en heeft grote ambities met haar eigen social media kanalen. Managemen zal hier, exclusief, bij ondersteunen. Hiermee heeft Managemen Naomi ook direct kunnen matchen met het grote Duitse merk ‘Emma-Sleep’ voor een langdurige samenwerking.

Vervolg in 2022

Dit najaar zal Naomi de volgers laten zien hoe zij met de nieuwe producten van Emma-Sleep haar eigen kamer zal tunen. Hier wordt al gestart met het maken van te gekke content, die inmiddels ook al te zien is op het kanaal van Naomi, alsmede op haar instagram pagina. Er is gekozen voor conversie gerichte campagne(s) waarbij gebruikt is gemaakt van Youtube shout-outs en van Instagram feed posts/stories. Dit is een prettige samenwerking en zal nog verder duren tot het einde van 2022 in verschillende soorten manieren van content uitingen.

Krijg hierbij een indruk van de content van Naomi Traa x Emma-Sleep: