fbpx

De Bakkertjes

Ramon, Irm, Jesse, Sem & Pip de Bakker vormen samen het razend populaire kanaal ‘De Bakkertjes‘. De Bakkertjes behoren op dit moment in de top 3 grootste familievloggers van Nederland en zijn het snelstgroeiende kanaal in deze branche. Sinds 2017 heeft familie de Bakker er alles aan gedaan om de unieke en vooral moderne content te creëren die ze heeft geleid tot de hedendaagse content. 3-wekelijks wordt er een video geüpload op het kanaal. Daarbuiten wordt er wekelijks content gecreëerd voor het kanaal van ‘PIP’, de jongste van het gezin. Het kanaal van ‘Jesse’ zal in 2023 ook met vernieuwde content komen.

De content zou je kunnen omschrijven als ‘modern’ en erg ‘breed’. De Bakkertjes richten zich op het laten zien van het dagelijks leven, maar ook het uitvoeren van challenges en het maken van sketches zijn erg gewilde video’s. Het bereik en weergaven van het kanaal liggen onwaarschijnlijk hoog. De Bakkertjes en de bijbehorende kanalen zijn sinds 2021 exclusief verbonden aan Managemen.

Interesse in het samenwerken met De Bakkertjes (of kanaal PIP/Jesse)? De doelgroep is erg betrokken en dedicated, daarbuiten biedt de unieke en kwalitatieve content genoeg ruimte voor commerciële implementaties. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.