fbpx

PIP

Pip de Bakker is het stoere jongste gezinslid van familie de Bakker, ook wel bekend als ‘De Bakkertjes’. PIP wilde ontzettend graag haar eigen kindervideo’s maken op Youtube. Zodoende heeft PIP een eigen kanaal en maakt zij ontzettende leuke challenges en ‘doe’ video’s, waar veel andere kinderen/gezinnen naar kijken. 1 keer per 2 weken wordt er op zondag 08:00 een video geüpload. Dit kanaal wordt beheerd door familie de Bakker.

De content zou je kunnen omschrijven als ‘speels’ en ‘uniek’. PIP behaalt hoge engagement, door de speelse en laagdrempelige stijl. Onder kinderen haalt PIP een hoog bereik. Het kanaal is gekoppeld aan de Bakkertjes, die uiteraard de video’s voor PIP maken. Er wordt alleen gemaakt wat PIP zelf leuk vindt.

Interesse in het samenwerken met het kanaal van PIP? Het maakt het een erg leuk kanaal om  brands onder de aandacht te brengen, uit ervaring en statistieken weten wij dat het ‘hele gezin’ de video’s kijken en daardoor zowel volwassen mensen als kinderen tot de doelgroep behoren. Er zijn vele integraties en samenwerkingen vooraf aan gegaan. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.