fbpx

BAS BAAS VERLENGT CONTRACT BIJ MANAGEMEN

De razend populaire Bas Gaasbeek (Bas Baas) heeft besloten om zijn contract te verlengen bij Managemen. Met inmiddels 40 000 subscribers op zijn YouTube kanaal en ruim 275 000 volgers op Instagram, heeft hij een substantiële groei mogen doormaken. Na jarenlang een 9 tot 5 baan te hebben gehad en sidekick te zijn geweest van de grootste vlogger van Nederland Enzo Knol, heeft hij besloten om voor zichzelf te beginnen en dit traject samen aan te gaan met de expertise van Managemen.

 

Bas Baas x Managemen

Bas Gaasbeek (Bas Baas) heeft zich in het voorjaar van 2020 aangesloten bij Managemen. Na het uiteenzetten van een strategie en het oprichten van een YouTube kanaal is zijn carrière in een stroomversnelling gekomen. In eerste instantie is gestart met het uploaden van dagelijkse vlogs, dit was een groot succes. Hij heeft ook zijn succesvolle webshop kunnen opzetten en zijn langverwachte merchandise kunnen uitbrengen. In de zomer van 2020 heeft Gaasbeek een stap terug moeten doen vanwege privé omstandigheden, hier heeft hij een belangrijke video over gemaakt.

Na het herstarten is er een nieuwe strategie uiteengezet waarbij gekozen is voor het uploaden van 3-wekelijkse video’s, waarbij goed wordt nagedacht over strategie, thumbnails en titels. Het kanaal, bedrijf en socials van Gaasbeek groeien nog steeds lineair. Hij is erg te spreken over de werkwijze van Managemen en heeft besloten om in februari 2021 zijn contract bij Managemen te verlengen. In het voorjaar van 2021 staan wederom nieuwe activiteiten en ideeën gepland.