fbpx

DE BAKKERTJES SLUITEN ZICH AAN BIJ MANAGEMEN!

Het bekende kanaal ‘De Bakkertjes’ hebben gekozen om zich exclusief te verbinden aan Managemen. Wij zijn enorm blij om Ramon, Irm, Jesse, Sem & Pip de Bakker te verwelkomen. Met ruim 220 000 abonnees en 170 000 000 weergaven behoren zij tot de top 3 van familievloggers in de Benelux. Managemen zal haar exclusieve begeleiding inzetten tot het stimuleren van meer groei voor het kanaal.

 

De Bakkertjes x Managemen

De Bakkertjes hebben zich recentelijk (Maart 2021) aangesloten bij Managemen. Op dit moment wordt er hard achter de schermen gewerkt om de strategie verder te bepalen en uiteen te zetten. De Bakkertjes uploaden op dit moment 3-wekelijks een video die uiteenlopen van vlogs, challenges en andere creatieve concepten. Buiten het YouTube kanaal wordt er achter de schermen hard gewerkt aan andere bijbehorende strategieën en platformen.

Het Managemen team verheugt zich op de samenwerking met de Bakkertjes!