fbpx

1 OP 1 ALL-IN MANAGEMENT – BRANDED CAMPAGNES – B2B MARKETING STRATEGIE

| WIJ ZIJN <h2 style="font-size: 28px; display: inline-block; color: #6a0bdd;">MANAGEMEN</h2> |,| BRAND <h2 style="font-size: 28px; display: inline-block; color: #6a0bdd;">AWARENESS</h2> |,| UNIEKE <h2 style="font-size: 28px; display: inline-block; color: #6a0bdd;">WERKWIJZE</h2> |,200% <h2 style="font-size: 28px; display: inline-block; color: #6a0bdd;">RESULTAAT GERICHT</h2>

| WIJ ZIJN <h2 style="font-size: 73px; display: inline-block; color: #6a0bdd;">MANAGEMEN</h2> |,| BRAND <h2 style="font-size: 73px; display: inline-block; color: #6a0bdd;">AWARENESS</h2> |,| UNIEKE <h2 style="font-size: 73px; display: inline-block; color: #6a0bdd;">WERKWIJZE</h2> |,| 200% <h2 style="font-size: 73px; display: inline-block; color: #6a0bdd;">RESULTAAT GERICHT </h2>|

NIEUWS

10 januari 2023

THIMO VAN HAAREN BIJ MANAGEMEN!

Thimo van Haaren heet zich aangesloten bij Managemen. Deze 15 jarige superster zat in een

30 september 2022

MAX KEES NEW SINGLE ‘ON MY WAY BACK’

Max Kees heeft vandaag zijn nieuwe single 'On My Way Back' uitgebracht. Managemen heeft samen

27 september 2022

NAOMI TRAA BIJ MANAGEMEN

Naomi Traa heet zich aangesloten bij Managemen. Deze 15 jarige superster zit momenteel in een

CASE STUDIES

Kijk hier mee met slechts een kleine greep uit alle succesvol gedraaide campagnes met onze talenten:

Ook voeren wij campagnes uit voor:

TALENTEN

DE BAKKERTJES

± 324 000 abonnees

± 24 900 volgers

± 281 000 000 weergaven

PIP

± 174 000 abonnees

± 13 000 volgers

± 48 210 000 weergaven

BAS GAASBEEK

± 41 800 abonnees

± 232 000 volgers

± 85 100 000 weergaven

± 2620 abonnees

± 39 100 volgers

± 54 320 000 weergaven

OVER ONS

Over Managemen:

Managemen is eind 2017 opgericht door Thomas Scherpenzeel. Vanuit de jarenlange ervaring als topsporter en begeleider/coach van uiteenlopende topsporters op het hoogste niveau heeft Thomas besloten om zich te focussen op het ’nieuwe’ online talent. Vanuit die gedachte is Managemen opgericht. Het exclusieve 1 op 1 concept sloeg erg goed aan, hierbij is een gezonde basis gelegd voor de hedendaagse bedrijfsvoering bij Managemen. Managemen ontneemt het volledige management van cliënt, maar alle stappen worden in overleg met cliënt uitgevoerd. Het kantoor van Managemen is sinds 2018 gevestigd in Heemstede, maar daarbuiten zijn wij veel te vinden op de werkvloer of bij onze cliënten backstage. Onze werkwijze wordt door onze cliënten omschreven als integer, assertief, exclusief, resultaatgericht & kleinschalig met de uiterste kwaliteit. 

MISSIE

Elke dag zijn wij bezig met het opbouwen en bewaken van de ‘brands’ van onze cliënten. Buiten het zakelijke aspect wat wij uit handen nemen, speelt ons team ook een grote rol in de creatie en productie van content. Wij denken ‘anders’ in het samenwerken met bedrijven en zetten gave en conversie gerichte (long term) samenwerkingen op met externe commerciële opdrachtgevers. Wij zijn de schakel tussen onze cliënten en de externe brands en maken samen de meest exclusieve en resultaat gerichte campagnes.

VISIE

Het maximale uit onze cliënten halen op de meest persoonlijke en exclusieve manier is ons streven op lang termijn. De succesformule blijven doorvoeren en bewaken, zonder dat kwaliteit ondergeschikt gaat worden aan kwantiteit. Iedereen heef talent, alleen dat op lang termijn eruit blijven halen is een vak apart, daar blijven wij de experts in. Het opzetten van commerciële campagnes op lang termijn met onze externe opdrachtgevers en onze cliënten voorzien van een gezonde cashflow hoort bij het uitvoeren van onze jaarlijkse targets.

MEET THE STAFF

THOMAS SCHERPENZEEL

Founder & Talent manager

LUCAS MAK VAN WAAY

Web & E-commerce development

MARTIJN WILDSCHUT

Social media advertisement

JOAQUIN RINSMA

Graphic designer & editor

JOOP JANSEN

Legal coach

JARI VAN DER LINDEN

Videoproductie

DARSHAN BOEREMA

Presenter & Host

MAURICE VAN KRUGTEN

Finance

B2B

Managemen is tevens gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige videoproducties en in het adviseren in marketing, content & (talent)coaching strategieën . Daarbuiten heeft Managemen een volledig uniek en eigen e-commerce webshopsysteem voor haar cliënten en externe opdrachtgevers. 

Een kleine greep uit opdrachtgevers die voorgingen:

Wij zijn ervan overtuigd dat een frisse en hedendaagse blik op het ontwikkelen van een marketingstrategie en content, écht van essentieel belang is. Gezien onze brede en ervaren achtergrond ontwikkelen wij, veelal voor maatschappelijke en commerciële instellingen, verschillende bedrijfsvideo’s met bijbehorende presentator en crew. Buiten het ontwikkelen van hoogwaardige en kwalitatieve video’s werken wij ook nog op een flexibele manier waarbij geen uurtje factuurtje mentaliteit heerst. Er zal altijd voor een projectprijs worden gewerkt.