fbpx

Naomi Traa

Naomi Traa is met haar 16-jarige leeftijd een echte superster binnen haar doelgroep. Vanaf jongs af aan is Traa bezig met podium en camerawerk. Traa is niet meer weg te denken met haar unieke performances en haar social media content. In 2020 heeft TRAA de finale van het Junior Songfestival gewonnen met de girlband UNITY en zijn zij 4de van Europa geworden. Nog steeds is zij onderdeel van deze meidengroep die meerdere optredens en boekingen per maand uitvoeren. Buiten deze meidengroep is Traa actief bezig met haar eigen ontwikkeling en carriΓ¨re. In september 2021 heeft zij de Tina award gewonnen als ‘Grootste talent’.

In 2021 heeft zij, na meerdere covers al te hebben uitgebracht, haar eerste eigen single ‘Shouldn’t Care’ uitgebracht. Dit nummer gaat over pestgedrag. Traa vindt het belangrijk dat hier voldoende aandacht voor is. Momenteel is Traa druk bezig met nieuwe muziek te ontwikkelen en gaat zij nog naar de middelbare school. Naomi Traa is sinds 2022 exclusief verbonden aan Managemen.

Interesse in het samenwerken met Naomi? Haar doelgroep is erg betrokken en dedicated, daarbuiten heeft Naomi een duidelijke gedachte over de manier van het verwerken van content. Ze is erg verzorgd en werkt erg exclusief. Neem gelieve contact op via de knop onderaan deze pagina.