fbpx

BAS BAAS STAAT CENTRAAL TIJDENS OPKIKKERDAG VOOR STICHTING OPKIKKER!

Op zaterdag 10 april heeft Bas Baas zich ingezet voor Stichting Opkikker tijdens een corona proof opkikkerdag voor gezinnen met een kind die langdurig ziek is. Managemen heeft samen met Bas en Stichting Opkikker deze dag kunnen voorbereiden. Centraal stond om de gezinnen een volledig verzorgde dag te geven met het idool van de kinderen ‘Bas Baas’. De gehele dag was verzorgd op center parcs de Eemhof te Zeewolde.

Opkikkerdagen in corona tijd

Stichting Opkikker zet zich al langere tijd in voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Dit doet de stichting door de meest gave en uiteenlopende opkikkerdagen te organiseren. Corona heeft roet in het eten gegooid, het organiseren van dergelijke dagen en alle richtlijnen is erg moeilijk. Begin dit jaar heeft Stichting Opkikker samen met Managemen gekeken naar de mogelijkheden om een corona proof opkikkerdag te maken, waarbij Bas Baas voor die dag centraal stond in het programma.

Uiteindelijk hebben meerdere gezinnen een gave activiteit kunnen uitvoeren met Bas Baas. Van BMX parcours tot het in linie staan in een mobiele eenheid pak onze begeleiding van een acteur en een echte politie agent. Niels Hoogma (bekend van wegmisbruikers) was aanwezig met een snelle Audi van politie Nederland om extra effect toe te voegen aan deze gave activiteit.